Soja Proteini Konsantresi
VEGACON 70, genetiği değiştirilmemiş soya fasulyelerinden (NON-GMO) üretilmiş tam değerli bir soya proteini. Özel bir işlemle sindirilemeyen karbonhidratlar çıkarılmaktadır. VEGACON 70, yüksek protein içeriğine sahiptir ve protein sindirimini destekler.
VEGACON 70, et ve sosis ürünleri, makarnalar, vejetaryen hazır yemekler, soslar ve bebek mamalarında kullanılmaktadır. Diyet gıdaları ve diyet shake'lerinde protein zenginleştirmesi için tercih edilmektedir.
VEGACON 70, emülsifiye eder, stabilize eder ve yüksek yağ bağlama kapasitesi ile öne çıkar. Yapıyı iyileştirir, raf ömrünü uzatır ve gıdaların proteinle zenginleştirilmesi için uygundur.
13 iz elementin içeriği (N, Cu, Mn, Zn, Mo, Co, B, Fe, P, Ca, Mg, Na, K). %60'tan fazla humik asit. Artan çözünürlük. Hem kuru hem de sıvı formda kolay uygulanabilir; her türlü kullanım için uygundur.
Ahorndesign ile ince suni deri kaplama A4 ve A5
İki renkli menü, A4 boyutunda Ahorndesign ve ince suni deri ile bej rengi kaplama.
1 adet 0938 çift kapak, 4 görünür sayfa için zaten pakete dahil edilmiştir.
İç kısımda yer alan lastik ip ile sabitlenir.
Minimum sipariş miktarı: 15 adet.
Yağsız Soya Lesitini
LECIFINE 100, genetiği değiştirilmemiş soya fasulyelerinden (NON-GMO) üretilmiş yağsız bir soya lesitinidir.
LECIFINE 100, ince hamur işleri, kurabiyeler, waffle'lar, anında ürünler, kakao tozu ve maya hamuru hazır unları için kullanılır. LECIFINE 100, yağ dağılımını iyileştirir ve eşit bir kızartma sağlar. Ayrıca, daha ince bir kırıntı oluşturur, tazelik süresini uzatır ve hamur işlerinin hacmini artırır.
LECIFINE 100, yüksek fosfolipid içeriğine sahip olup, hamuru daha kolay işlenebilir ve daha yumuşak hale getiren doğal bir emülsifikatördür.